Is een wasstraat slecht voor je auto?

Een mooie auto wil iedereen, maar een schone auto is ook belangrijk. Ben jij nou bang dat het slecht is voor je auto om door de wasstraat te rijden? Ga dan naar de carwash omgeving Raamsdonksveer, hier gebruiken ze de juiste borstels en hoeveelheid water. Na de wasserette glimt de auto weer helemaal.

Waarom gaan wij naar een wasstraat?

De belangrijkste reden dat wij naar een wasstraat gaan, is om de viezigheid te verwijderen  en voor het onderhoud. Door regelmatig je auto te wassen, gaat het vuil eraf. Viezigheid kan namelijk leiden tot schade aan de auto. Het wassen zorgt dus voor een langere levensduur. Daarnaast is het ook goed om de auto regelmatig te wassen, zodat al het vuil voor de mogelijke camera’s en sensoren verwijdert worden.

Is het wassen slecht voor je auto?

De meeste ouderwetse wasstraten zorgen voor krassen op je lak. Veel mensen denken dat dit alleen door de borstels komt, maar het is eigenlijk een combinatie van factoren. Het hangt af wat voor water en wasmiddel de wasstraat gebruikt. Gebruikt de wasstraat agressief wasmiddel die de lak zwak maakt, dan kunnen de grove borstels heel snel krassen veroorzaken. Borstels die vuil vasthouden, geven jouw auto ook krassen. Dat kan komen door zandkorrels die in de borstels zitten. Gebruikt de wasstraat te weinig water, dan kan dit ook krassen veroorzaken. Kortom, doe dus van tevoren eerst onderzoek naar de wasstraat.

Waarom het dure programma meestal niet nodig is?

Bij het kiezen van het dure programma, wordt de onderkant van jouw auto ook schoongemaakt. De dure programma’s zijn ook niet beter dan de goedkopere beurt. Het schoonmaken van de bodem van jouw auto kan soms voor problemen zorgen. Tijdens het reinigen kan het vocht naar binnen dringen, via de opening in de bodemplaat. Dit gebeurt vooral bij wat oudere auto’s. De bodemreiniging van een oude auto kan dus schadelijk zijn. In het geval van een oude auto met corrosieverschijnselen in de bodemplaat, bevelen we een bodemreiniger niet aan, in alle andere gevallen wel. Door de bodem goed te reinigen, wordt alles mooi schoongespoelt en zal de onderkant van de auto minder snel roesten. Het blijkt dat het goedkoopste wasprogramma ruim voldoende is wanneer je de auto iedere vier tot zes weken wast. Het wordt dus wel aangeraden om eens in de zoveel tijd het duurdere programma te kiezen. Bij het duurdere programma worden de velgen net zoals de bodem van de auto ook schoongemaakt.

City Bikes ervaringen

City Bikes

Klacht over een fiets

Een fiets kopen is het begin van een leuke periode om je tijd fietsend door te brengen. Je krijgt daarbij de gelegenheid om te genieten van frisse wind en je houd je lichaam op zo een manier ook gezond. Het kopen van een goede fiets kan soms een uitdaging vormen en vanuit dat oogpunt daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je op alles let wanneer je besluit om een nieuwe fiets aan te schaffen. Een nieuwe fiets aanschaffen doe je op de eerste plaats bij een gerenommeerd bedrijf die door de jaren heen zijn sporen verdient heeft, wanneer het gaat om het aanbieden van fietsen. Persoonlijk heb ik zelfs eens de fout gemaakt om een nieuwe fiets te kopen bij een handelszaak waar ik al van tevoren het gevoel kreeg dat er niet op een professionele manier wordt omgegaan met de belangen van de klanten. De onprofessionele houding van het bedrijf vertaalde zich naar klachten van klanten die niet op een goede en juiste manier werd afgehandeld. Ironisch genoeg had ik dit gelezen in een review. Maar ik gaf het bedrijf het voordeel van de twijfel en kwam er bedrogen uit. Laat dit jou zeker niet overkomen en let goed op waar je je nieuwe fiets aanschaft.

 

City-bikes ervaringen, reviews en beoordelingen

 

City Bikes ervaringen

De onsmakelijke gebeurtenis die ik heb moeten meemaken laat zien dat klantervaringen wel degelijk meetellen. Had ik op basis van de desbetreffende review die ik gelezen had een besluit genomen, dan was mijn teleurstelling wellicht niet gebeurt. Maar zoals men wel eens zegt dat uit fouten wij leren. Ik heb mezelf dan voorgenomen om voortaan klantervaringen na te gaan, die in een review goed beschreven staan. Er kan altijd iets mis gaan met een item die je aanschaft bij een bedrijf. Maar het is belangrijk dat klachten van klanten op een passende manier worden afgehandeld. Door een review die klantervaringen uiteenzetten te lezen, kun je een beeld hebben welke positie je als klant binnen de organisatie inneemt. Je zult weliswaar misschien niet voor de volle 100% achter de ware aard van het bedrijf komen, maar je hebt dan tenminste een kompas waarop je kun varen om een goede fiets aan te schaffen. Er zijn bepaalde aspecten die gekoppeld zijn aan bedrijven die klachten van klanten op een professionele manier afhandelen. Een van die aspecten is dat klanten een platform hebben waar ze terecht kunnen voor al hun klachten.

Keurige afhandeling bij City Bikes

In tegenstelling tot mijn eerdere ervaring bij een ander bedrijf heb ik het tegenovergestelde meegemaakt bij City Bikes. Ook in dit geval heb ik kunnen lezen uit een review die gaat over City Bikes ervaringen. Daar ben ik meer meer te weten gekomen hoe het bedrijf City Bikes omgaat met de klachten die ze binnenkrijgen van klanten. Het geeft je als klant altijd een goed gevoel als je te weten komt dat je bij een bedrijf mag rekenen op een top service. De City Bikes ervaringen zoals die omschreven stond in de review vond ik wel opmerkelijk. De klant gaf onder andere aan dat klachten bij City Bikes op een correcte manier worden afgehandeld. Ik vond het natuurlijk iets wat heel belangrijk was om te weten, al helemaal wanneer je hoogst persoonlijk geconfronteerd bent geraakt met een onsmakelijke gebeurtenis rondom het afhandelen van klachten. Toen ik mijn nieuwe fiets gekocht had bij City Bikes, had ik tot twee keer toe een issue. En mijn City Bikes ervaringen wanneer het gaat om afhandeling van een klacht was bijzonder. Zo werd ik op tijd en op de afgesproken tijd gebeld om mijn klacht verder af te handelen.

Mechanismen in place bij City Bikes

Zoals eerder in het artikel gesteld zijn er bepaalde aspecten die gekoppeld zijn aan bedrijven, die op een goede manier omgaan met klachten van hun klanten. Bij City Bikes wordt er alles in het werk gesteld om je klacht correct af te handelen. Je hebt bijvoorbeeld een klachtenregeling, die je stap voor stap de aanwijzingen geeft wat je moet doen bij een eventuele klacht. Beschrijvingen van Klantervaringen die zich concentreren op het afhandelen van klachten bij City Bikes geven onder andere aan dat er van jou als klant ze zo snel mogelijk willen weten wat er mis gegaan is. Op die manier kan City Bikes ook sneller nagaan om het probleem samen op te lossen. Klantervaringen dienen altijd positief te zijn en dat is precies waarvoor City Bikes zich hard maakt. Om de City Bikes ervaringen zoveel als mogelijk als een gunstige beleving voor de klanten te laten uitpakken, zorgt City Bikes ervoor dat zij kortdaad optreden tegen alle klachten. Het neerzetten van klantervaringen in een review is zo bekeken een heel belangrijke zaak. Aan deze klantervaringen kunnen we allemaal goede lering trekken om doelbewust een item aan te schaffen van gerenommeerde bedrijven.

Geen teleurstelling bij City Bikes

Ik heb hoogst persoonlijk zelf de City Bikes ervaringen kunnen beleven. En als ik op basis daarvan een advies moet geven, dan zou ik iedereen willen uitnodigen om deel uit te maken van de City Bikes ervaringen. Met de veronderstelling dat klantervaringen zoveel als mogelijk goed omschreven moet kunnen worden, mag je gerust mijn advies als een review beschouwen die je duidelijk wil maken dat de service die aan jou wordt aangeboden door City Bikes, op een juiste manier geschiedt. Om een nieuwe fiets te kopen is het dus wel een goede tip om eerst een review te lezen voor je een item aanschaft bij een shop. Klantervaringen zullen op die manier stappen vooruit doen, die ervoor zorgt dat klanten een gunstige uitgangspositie hebben. Vergeet dus een review niet te lezen en de klantervaringen te peilen. Wil jij graag dezelfde beleving van de City Bikes ervaringen en ben jij op zoek naar een nieuwe fiets, dan mag jij gerust het assortiment van City Bikes bezichtigen. Wat je zeker moet weten is dat bij de City Bikes ervaringen, klachten op een correcte manier afhandelen de rode draad is. Nu je weet dat de City Bikes ervaringen je als klant veel voordelen oplevert, mag je nu gerust een fiets bestellen bij City Bikes!

 

Meer informatie: Bekijk gerust deze mooie uitlegvideo

 

Lees hier meer blogs leze over het onderwerp: Motorvoertuigen en tweewielers

City-bikes ervaringen, reviews en beoordelingen

City Bikes en Omafietsen

Ziet u ze ook regelmatig fietsen? Omafietsen, ze zijn er in veel verschillende uitvoeringen, maar toch ziet u het direct: een Omafiets. Ze worden ook wel opoefietsen genoemd.
Veel meisjes fietsen op zo’n fiets, maar ze zijn ook erg geschikt voor dames.

 

City Bikes-opkomst van de omafiets

 

Geschiedenis van omafietsen

Vanaf de jaren 70 van de 20e eeuw is de benaming omafiets in gebruik gekomen.
De fiets komt van oorsprong uit Engeland en is rond die tijd door Nederlandse fabrikanten geïntroduceerd in ons land. Later zijn er wel een aantal typisch Nederlandse bijzaken bijgekomen. Tot begin jaren 1950 was ieder damesfiets een omafiets. Toen er ook andere modellen damesfietsen verschenen kreeg de omafiets een oubollig imago. Na 1980 begon de fiets echter weer ongekend populair te worden. En terwijl andere damesfietsen een enorme ontwikkeling hebben doorgemaakt op bijvoorbeeld technisch gebied, is de omafiets ook wat dat betreft, vrijwel hetzelfde gebleven.

 

Wat is nou kenmerkend aan omafietsen?

De omafiets (bijvoorbeeld een omafiets 28 inch) kan ook gezien worden als een zwarte toerfiets. Typisch een de deze fietsen zijn de grote wielen, een kettingkast van lakdoek en ondoorzichtige jasbeschermers. Over het algemeen heeft de fiets meestal een terugtraprem en geen versnellingsmechaniek. De fiets heeft vaak geen gewone standaard, maar een klapstandaard bij het achterwiel. Lekker ouderwets!
Kenmerkend is verder het frame met een rechte onderbuis en een enkelvoudig omgebogen bovenbuis die ongeveer in het midden met een soort buisje met elkaar verbonden zijn. Dit bochtje noemen ze wel eens een damesbocht. De instap van de fiets is hierdoor extra laag. En u zit vrij rechtop als u op zo’n fiets rijdt.

 

Het klassieke model van de omafiets is eigenlijk bijna altijd zwart. Dit kan voor sommige mensen de fiets een stoer en extra nostalgisch uiterlijk. Het is dan net zo’n soort fiets als waarmee uw grootmoeder zelf leerde fietsen.
Uiteraard zijn de fietsen ook in allerlei andere kleuren te koop.

Bij city-bikes heeft u een enorme keus uit omafietsen voor dames. Ze zijn hier te koop onder andere in de volgende merken : Altec, Spirit, Vogue en Basil.

De omafietsen zijn hier in verschillende kleuren te koop.
De goedkoopste fiets is al verkrijgbaar voor €149,-. Er zijn ook duurdere modellen van zo’n €350,-.

De fietsen worden gratis thuisbezorgd.

 

Lees hier meer blogs leze over het onderwerp: Motorvoertuigen en tweewielers

 

Meer informatie: Bekijk gerust deze mooie uitlegvideo