Ocho8

Een Burkely tas, wie kent ze niet?

Het befaamde Burkely werd opgericht in 1988 als dochteronderneming van het gerenommeerde Horsten-Leatherfashion. In hun relatief korte bestaan vergaarden de burkely tassen blijvende roem, een geweldige reputatie en een grote schare fans.

 

Burkely tas type Filippa Shoulderbag Anaconda – Cognac
burkely tas

 

Burkely tassen zijn vervaardigd volgens de strengste normen

De goede reputatie van deze tassen is geen toeval. Zo ontwikkelt Brigitte Horsten nog steeds hoogstpersoonlijk het design voor elke tas, werkt men enkel met leder van de hoogste kwaliteit en wordt de productie, die tot in 1997 exclusief in Nederland gesitueerd was, ook wereldwijd nauwlettend opgevolgd.

 

Een Burkely tas voor alles en iedereen

Een Burkely tas is tijdloos, stijlvol en elegant, maar nooit saai of oubollig. Dankzij het uitgebreide gamma vindt trouwens werkelijk iedereen een exemplaar naar zijn of haar gading in deze collectie.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een eerder klassieke handtas voor kantoor in klassieke kleuren, volledig samengaand met uw laptoptas in diezelfde kleur en kwaliteit? Wisselt u liever niet voortdurend van tas, dan kan u diezelfde laptoptas combineren met een vintage model of een hippe schoudertas, waarmee u zo van kantoor de festivalweide opstapt. Wist u trouwens dat u in dit gamma ook zogenaamde crossovers vindt? Deze modellen zijn speciaal ontworpen om over de schouders te dragen. En als het eens wat chiquer mag zijn? Dan kiest u toch gewoon voor een clutch. Speciaal voor diegenen die wel gewonnen zijn voor de tijdloze kwaliteit van een Burkely tas maar graag wat kleur zien, is er dan weer de multicolor collectie, waarin de ontwerper op verbluffende wijze de elementen speels en stijlvol weet te combineren.

Kortom, met een of twee goedgekozen burkely tassen komt u bij elke gelegenheid stijlvol weg, en dat voor jaren. Let wel op: de kwaliteit, het gebruiksgemak en de aantrekkelijkheid van de burkely tassen zijn verslavend. Het zal dus echt geen jaren duren vooraleer u een nieuwe, extra tas wil.

Burkely tassen in verschillende soorten, maten en kleuren: Filippa Weave Handbag Small – Taupe
burkely tassen

 

Gevonden wat u zocht in dit artikel? Zo niet, vertel het ons!

 

Meer informatie:
Bezoek de website om meer informatie te lezen over verschillende soorten, maten en kleuren tassen.

Lees meer interessante blogs op onze website. Bekijk de verschillende sectoren en branches.

Meld ook voor uw bedrijf aan. Met een bedrijfsvermelding behaalt u veel voordelen voor uw vindbaarheid en zichtbaarheid op veel zoekmachines zoals Google en/of Bing!

Contactgegevens

Ocho8
nfo@ocho8.nl
+31 040 2370894
Nieuwe Emmasingel 3, 5611 AM Eindhoven
Bezoek website