Wat je moet weten over de Tricorp tsj2000

De Tricorp tsj2000 is de nieuwe luxe softshell jas van Tricorp, en voor veel beroepen kunnen deze goede werkjassen zijn. Dan wil je natuurlijk wel eerst weten wat deze jas zo speciaal maakt, en dat zal ik je vertellen

Deze jas is dus een softshell jas, waardoor hij dus bestaat uit 94% polyester en 6% spandex. Dit maakt de jas redelijk elastisch, waterafstotend en witdicht. Polyester is meestal niet heel ademend, maar met de tussenlaag van PU wordt de Tricorp tsj2000 dit een stuk minder en zal je dus een stuk minder gaan zweten. Hij heeft bovendien een stofdichtheid 340 g/m², wat redelijk hoog is. Hierdoor gaat de Tricorp tsj2000 langer mee en is hij dus ook wat steviger, al maakt dit hem natuurlijk ook zwaarder.

 

Tricorp TSJ2000 Softshell Werkjas

Op de borst van de Tricorp tsj2000 vind je reflectie piping wat voor een verbeterde zichtbaarheid zorgt, wat natuurlijk altijd van pas komt. Hier komt nog bij dat de ritsen gelamineerd zijn, waardoor de jas een luxere uitstraling krijgt. De jas is compleet met vier zakken, zodat er genoeg opbergruimte is voor wat je allemaal mee wilt nemen. Als laatste heeft de jas ook nog een binnenzak

De Tricorp tj2000

Een andere softshell jas van Tricorp is de Tricorp tj2000. Hij bestaat uit hetzelfde materiaal, en is dus ook waterafstotend, winddicht en toch ademend. Hij heeft drie zakken in de jas zitten, en ook een binnenzak. De jas kost iets minder dan de Tricorp tsj2000, en mist enkele voordelen, maar is alsnog een prima softshell jack. Hij mist de extra zichtbaarheid en de reflectie piping voor extra zichtbaarheid.

Dit zijn dus twee werkjassen van Tricorp die ideaal zijn voor verschillende beroepen, en wanneer jij nog opzoek was naar een Softshell jas, dan is dit misschien wel jouw kans. Het zijn niet de goedkoopste werkjassen, maar je krijgt wel kwaliteit bedrijfskleding. Ik zou er dus toch maar een kijkje nemen en wellicht een goede investering doen in een nieuwe werkjas.