Blaklader werkoveralls: Wat je wilt weten

Wanneer je nog opzoek bent naar een nieuwe werkoverall, dan wil je wellicht het merk Blaklader wel overwegen. Waarom dit dan zo is zal je door dit artikel heen vanzelf ontdekken, zij produceren namelijk kwaliteit werkoveralls en ook de Amerikaanse overall.

Blaklader is gestart in 1959 in Zweden

Blaklader is een merk van merkkleding dat al bestaat sinds 1959 en begonnen is in Zweden, momenteel is het een van de belangrijkste werkkleding producent van heel Zweden. Dit laat dus wel zien dat ze al lang meegaan, en dat ze dus ook wel kwaliteit moeten leveren

Blaklader biedt levenslange garantie

Als enige werkkledingproducent biedt Blaklader levenslange garantie op al hun werkkleding, inclusief de Blaklader werkoveralls en de Amerikaanse overall. Dit kunnen ze doen omdat ze weten dat ze kwaliteit kleding leveren die lang meegaat.

 

blaklader overalls

 

Ze bezitten zelf alle fabrieken

Blaklader kan deze levenslange garantie op hun Blaklader werkoveralls bieden omdat ze 100% zeker van de kwaliteit zijn, ze bezitten namelijk alle fabrieken zelf en hebben dus controle over elk deel van het productieproces. Zo hebben ze volledige controle over de kwaliteit maar ook de werkomstandigheden van hun werknemers.

Hun werkoveralls zijn 100% functioneel

Functionaliteit staat op nummer 1 op het eisenlijstje van Blaklader, en dus kun je er ook vanuit gaan dat elke rits en elke zak een functie heeft bij de Blaklader werkoveralls. Elke werkoverall voldoet dan ook aan alle eisen en wensen van het specifieke beroep waarvoor die werkoverall gemaakt is.

Ze hebben een ontzettend brede collectie en werkkleding

Wanneer je kijkt naar alle werkkleding die Blaklader biedt dan is er een kledingstuk voor elk denkbaar beroep waarbij je werkkleding nodig hebt. Van vlam vertragende kleding tot kleding voor stukadoors. Ook voor jouw beroep zit er dus zeker werkkleding tussen.

Zoals je ziet ben je goed af met de Blaklader werkoveralls, bovendien kun je ze ook nog kopen op Werkoveralls.nl, waar je ze gemakkelijk kunt vinden en bestellen. Heb jij nog een nieuwe werkoverall nodig, dan raad ik jou deze zeker aan.