Dames winterjassen maken je outfit af

Bij grauw, winters weer kunnen dames winterjassen een beetje kleur in het dagelijks leven brengen. Terwijl iedereen diep in elkaar gedoken over straat snelt met zoveel mogelijk lagen kleren aan, kan een stijlvolle winterjas geen kwaad. Mooie dames winterjassen zorgen dat je niet als een vormeloze hoop kleren over straat gaat, maar modieus voor de dag kunt komen zonder kou te lijden. En er is voor elk budget een geschikte dames winterjas te vinden, dus laat dat geen excuus zijn.

 

Dames Winterjassen

 

Model

Bij dames winterjassen denken veel mensen al gauw aan een vormeloze, grote hoop die vooral bedoeld is om de draagster warm te houden. Maar dat kan natuurlijk ook anders. Kies bijvoorbeeld voor een getailleerd model, dat je lichaamsvormen extra mooi uit laat komen. En hou ook rekening met de lengte. Ben je zelf lang? Dan kan het geen kwaad om een wat langere jas te kiezen. Ben je klein? Hou er dan rekening mee dat dames winterjassen tot over je billen je nog kleiner doen lijken.

 

Kraag

Er is de laatste jaren meer en meer te doen over bont in de mode. Er bestaan veel dames winterjassen met bontkragen. Zowel echt bont, als nep bont. De kraag kan het model van de jas net dat beetje extra geven. Natuurlijk zijn er ook dames winterjassen zonder bontkraag, wel zo fijn als het miezert en je niet druppelend op je plaats van bestemming aan wilt komen. Daarnaast zijn er ook dames winterjassen waarbij je de keus hebt of je met of zonder kraag de straat op wilt. Met een rits of een paar knopen is de kraag eenvoudig los te halen en opnieuw te bevestigen. Zo kun je elke keer opnieuw kiezen wat bij de dag past.

 

Design

Een jas draag je veel en zeker in de winter is het handig om na te denken over het design. In de donkere maanden kiezen veel mensen al gauw voor praktische kleding die hen lekker warm houdt. Mooie dames winterjassen vallen dan extra op. Een bijzonder detail in het design, goede materialen en opvallende kleuren komen dan extra goed tot hun recht.

 


 

Lees meer interessante blogs op onze website. Bekijk de verschillende sectoren en branches.

Meld ook voor uw bedrijf aan. Met een bedrijfsvermelding behaalt u veel voordelen voor uw vindbaarheid en zichtbaarheid op veel zoekmachines zoals Google en/of Bing!