Wat je moet weten over de Tricorp tsj2000

De Tricorp tsj2000 is de nieuwe luxe softshell jas van Tricorp, en voor veel beroepen kunnen deze goede werkjassen zijn. Dan wil je natuurlijk wel eerst weten wat deze jas zo speciaal maakt, en dat zal ik je vertellen

Deze jas is dus een softshell jas, waardoor hij dus bestaat uit 94% polyester en 6% spandex. Dit maakt de jas redelijk elastisch, waterafstotend en witdicht. Polyester is meestal niet heel ademend, maar met de tussenlaag van PU wordt de Tricorp tsj2000 dit een stuk minder en zal je dus een stuk minder gaan zweten. Hij heeft bovendien een stofdichtheid 340 g/m², wat redelijk hoog is. Hierdoor gaat de Tricorp tsj2000 langer mee en is hij dus ook wat steviger, al maakt dit hem natuurlijk ook zwaarder.

 

Tricorp TSJ2000 Softshell Werkjas

Op de borst van de Tricorp tsj2000 vind je reflectie piping wat voor een verbeterde zichtbaarheid zorgt, wat natuurlijk altijd van pas komt. Hier komt nog bij dat de ritsen gelamineerd zijn, waardoor de jas een luxere uitstraling krijgt. De jas is compleet met vier zakken, zodat er genoeg opbergruimte is voor wat je allemaal mee wilt nemen. Als laatste heeft de jas ook nog een binnenzak

De Tricorp tj2000

Een andere softshell jas van Tricorp is de Tricorp tj2000. Hij bestaat uit hetzelfde materiaal, en is dus ook waterafstotend, winddicht en toch ademend. Hij heeft drie zakken in de jas zitten, en ook een binnenzak. De jas kost iets minder dan de Tricorp tsj2000, en mist enkele voordelen, maar is alsnog een prima softshell jack. Hij mist de extra zichtbaarheid en de reflectie piping voor extra zichtbaarheid.

Dit zijn dus twee werkjassen van Tricorp die ideaal zijn voor verschillende beroepen, en wanneer jij nog opzoek was naar een Softshell jas, dan is dit misschien wel jouw kans. Het zijn niet de goedkoopste werkjassen, maar je krijgt wel kwaliteit bedrijfskleding. Ik zou er dus toch maar een kijkje nemen en wellicht een goede investering doen in een nieuwe werkjas.

 

Wat Blaklader allemaal te bieden heeft

Blaklader is een merk wat werkkleding produceert en die zich sinds 1959 tot één van de meest belangrijk werkkleding producenten van Zweden heeft geschopt. Met hun werkkleding willen ze het werken comfortabeler maar vooral veiliger maken, en wij zullen gaan kijken met welke kleding, zoals bijvoorbeeld de Blaklader werkbroek, zij dit doen.

 

Blaklader werkbroek

 

De Blaklader werkbroek

Zoals ik al noemde maakt Blaklader werkkleding, en de werkbroek Blaklader hoort hier natuurlijk bij. Blaklader heeft werkbroeken voor verschillende takken van werk, zodat ieder een werkbroek Blaklader kan kopen die optimaal is voor zijn of haar werk. Bovendien worden de materialen waar de kleding van gemaakt wordt regelmatig op de proef gesteld om zo ten aller tijde kwaliteit te kunnen garanderen.
Blaklader maakt bijvoorbeeld werkbroeken speciaal voor bakkers, maar er zijn ook service werkbroeken die behalve functioneel ook nog eens stijlvol zijn. Bovendien voldoen alle broeken waarvoor dit nodig is aan Europese normen.

 

Accessoires

Blaklader maakt behalve werkbroeken ook verschillende accessoires. Zo hebben ze bijvoorbeeld riemen met een flessenopener erop, of kniebeschermers. Wanneer je veel gereedschap of spijkers bij moet hebben tijdens het werk dan kun je van Blaklader ook een spijkerzak of een gereedschapszak vinden die je gemakkelijk aan de broek vastmaakt.

Wanneer je voor jouw werk veel op jouw knieën moet zitten dan kan dit erg zwaar zijn voor de knieën en uiteindelijk zelfs permanente schade veroorzaken. Dit kun je gelukkig voorkomen door kniekussens in de broek aan te brengen. Ook Blaklader biedt deze kniekussens aan van het beste materiaal. Bovendien zijn ze gemaakt om in alle Blaklader werkbroeken te passen, alle passen ze ook in de meeste andere werkbroeken.

Zoals je wel ziet moet je echt eens een kijkje nemen bij Blaklader wanneer je nog werkkleding, en dan vooral werkbroeken nodig hebt. Blaklader heeft namelijk voor elk soort werk een bijpassende werkbroek die ervoor zorgt dat jij veilig maar ook comfortabel kunt werken. En werken wordt een stuk fijner wanneer jij je comfortabel voelt en wanneer je weet dat er niks kan gebeuren. Zorg er dus altijd voor dat jij de juiste werkkleding hebt.